JSport.roJSport.ro
foto: cfr1907.ro
foto: cfr1907.ro

Grupa 2007 a clubului CFR Cluj a încheiat pe locul doi trofeul “Gheorghe Ene”, rezervat jucătorilor sub 9 ani, turneul final având loc la Târgovişte în această perioadă. Micii fotbalişti pregătiţi de către Janos Mezei au pierdut la penalty-uri finala disputată, marţi dimineaţa, împotriva Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, scor final 4-5.

La finalul timpului regulamentar tabela a arătat 1-1, golul CFR-ului fiind marcat de către Denis Zanc, cel care a devenit şi golgheterul competiţiei. Clujenii au avut ghinion, însă, la penalty-uri, acolo unde au ratat de două ori, astfel că au fost nevoiţi să se mulţumească cu locul secund pe podium, o performanţă de semnalat în condiţiile în care la startul competiţiei s-au înscris peste 500 de echipe.

“Academia Hagi a marcat un gol întâmplător, ajungând o singură dată la poartă. Noi am dominat tot meciul, am avut ocazii, am avut şi un gol valabil anulat, de altfel arbitrii ne-au cam ciupit în acest meci. A fost un eşec dureros, dar asta este, am terminat pe locul doi o competiţie la care au participat peste 500 de echipe”, ne-a declarat antrenorul CFR-ului.

La turneul final de la Târgovişte, elevii lui Janos Mezei au câştigat două meciuri în grupă, 4-2 cu Prosport Focşani şi 7-1 cu Atletic Zalău, remizând, 2-2, cu Atletico Arad. De menţionat şi că Alex Chiş se întoarce la Cluj cu titlul de “cel mai bun portar” al acestui turneu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.