JSport.roJSport.ro

WP_20160119_008CFR Cluj a părăsit România cu destinaţia Cipru, acolo unde se va pregăti într-un cantonament centralizat până în data de 3 februarie.

În avionul către Insula Afroditei s-a îmbarcat şi, deocamdată, singura achiziţie a CFR-ului din această iarnă, spaniolul Juan Carlos Ruiz, cel care a spus că a venit la Cluj sfătuit de prietenul său Emanuel Culio, jucător care a făcut istorie în anii petrecuţi în Gruia.

“CFR-ul a fost cea mai bună opţiune pentru mine şi am ales să vin la un club care a făcut istorie în România, e o nouă motivaţie pentru mine. Sunt prieten cu Culio şi am vorbit cu el înainte, mi-a recomandat să vin aici, am vorbit şi cu Cristian Lopez, însă cam peste tot pe unde am întrebat am auzit doar lucruri bune atât despre club, cât şi despre oraş. Cei doi mi-au spus că vin într-un oraş mare, cu prestigiu şi că la CFR am şansa să mă fac remarcat. Din România le ştiu pe Steaua, pe Dinamo, dar îi ştiu şi pe Mutu, Contra, Marica sau Gâlcă, m-am informat înainte să vin aici. Eu vreau să mă concentrez, însă, pe ce am de făcut la CFR, mi-ar plăcea să câştigăm Cupa României şi să ajung cât mai sus cu echipa, să ne îndeplinim obiectivele trasate de club”, a declarat noul mijlocaş al feroviarilor.

CFR Cluj va susţine patru meciuri amicale în Cipru, primul dintre ele fiind programat duminică, împotriva ruşilor de la Tom Tomsk.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.