JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi-a îndeplinit obiectivul în acest sezon, calificarea în play-off, iar pentru noul campionat, pe care ardelenii îl vor începe fără să mai fie depunctaţi, obiectivul principal este titlul.

Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a prelungit contractul cu CFR tocmai cu acest scop, antrenorul feroviarilor anunţând, astăzi, că va pleca dacă nu va realiza obiectivul.

„Nu-i nimeni nebun să vină să bage atâtea milioane şi să nu facă o echipă ca să te baţi la campionat. Sunt sigur că noul patron va investi şi ne vom bate la locul 1, altceva nici nu îmi doresc. Nu mai poţi să-ţi propui obiectiv locurile trei-patru ca acum, când, sigur, a existat şi acea depunctare, dar dacă nu vom câştiga campionatul la anul înseamnă că trebuie să plec şi eu. Normal, obiectivul va fi câştigarea titlului, dacă nu voi reuşi, îmi voi face bagajul şi voi pleca, dar îl voi câştiga”, a declarat Vasile Miriuţă, înaintea plecării CFR-ului spre Giurgiu.

Ardelenii vor juca mâine cu Astra, de la ora 17:30, meci în care nu vor putea evolua Camora şi Mincă, accidentaţi.

„Va fi un meci bun, pentru că sunt două echipe foarte bune, cu jucători de valoare. Ne-am pregătit bine, ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, dar ne dorim victoria”, a mai spus tehnicianul clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.