JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a disputat ieri, 10 martie, un amical cu adversara din Liga 3, Unirea Tăşnad, pe terenul de la baza CUG, pe care l-a câştigat cu 3-0.

CFR-ul trebuia să joace cu Viitorul Ghimbav, dar pentru că echipa din judeţul Braşov s-a retras din campionat ,,feroviarii” au câştigat la ,,masa verde”, 3-0. Astfel, CFR a stat în această etapă, la fel ca şi Unirea Tăşnad, iar cele două echipe s-au înţeles să dispute un joc de pregătire.

În prima repriză, antrenorul Gheorghe Barbu a trimis în teren un prim ,,11″ format din jucători veniţi de la prima echipă: Rus – Milandru, Luchin, Gilvan, Vlad – L. Rus, Bordeianu, Dodoi – Ioniţă, Balde, Nouvier. Scorul pauzei a fost 1-0 pentru CFR, după golul marcat de Dodoi.

CFR-ul a început repriza secundă în următoarea formulă: Duka – Milandru, Kereki, Băican, Roş – Essel, Lu, A. Petruş – Coţi, Şter, Giurgean. Celelalte două goluri au fost marcate de Şter, jucător venit de la ACS Comuna Recea la începutul sezonului.

Următorul meci pentru ,,feroviari” va avea loc pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, pe 16 martie, în cadrul etapei a 18-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.