JSport.roJSport.ro

Mihai Mincă a fost dat afară de la CFR Cluj. Cel mai vechi component din lotul ardelenilor a plătit pentru un „derapaj” în cantonamentul clujenilor din Slovenia, decizia de a fi scos din lot şi, mai apoi, de a fi înlăturat de la echipă aparţinându-i antrenorului Dan Petrescu.

Portarul a semnat o clauză „în alb” cu CFR Cluj, prin care accepta să fie pedepsit dacă va comite acte de indisciplină, însă antrenorul ardelenilor l-a liniştit în Slovenia.

Petrescu i-a spus atunci că totul va fi în regulă atât timp cât actul nu va ajunge la conducerea clubului, însă în ultima zi a cantonamentului Mincă ar fi consumat băuturi alcoolice şi asta l-a deranjat şi mai tare pe Dan Petrescu. Antrenorul l-a scos din lot în primele trei etape, iar în această dimineaţă, potrivit digisport.ro, Mincă nu a mai fost lăsat să intre în vestiarul echipei de către un bodyguard.

„Nu-mi vine să cred cum am fost dat afară de la CFR, după 6 ani petrecuți aici și nu-mi vine să cred ce mi-a făcut domnul Dan Petrescu. Acum îmi pare rău că n-am acceptat oferta lui Mircea Rednic de a merge la Mouscron, preferând să continui la CFR unde m-am simtit extraordinar”, a spus Mincă, pentru sursa citată, Petrescu “activând” clauza semnată de Mincă în Slovenia.

Portarul originar din Alba Iulia era cel mai vechi component al CFR-ului, acesta venind la echipă în ianuarie 2011, cu şase luni înaintea actualului căpitan, Mario Camora.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.