JSport.roJSport.ro
foto: Ciontos Kuky

CFR Cluj a disputat, miercuri seara, primul meci amical al cantonamentului din Spania, 4-0 cu CD Castellon.

Jucătorii lui Dan Petrescu s-au simţit ca acasă pe stadionul din Castellon, o regiune cunoscută pentru numărul mare de români care trăieşte acolo.

Peste 100 dintre ei, mulţi „înarmaţi” cu însemnele CFR-ului, au venit la meciul de aseară, organizatorii făcându-i pe Deac şi colegii săi să se simtă ca în Gruia şi prin difuzarea imnului echipei la staţia de amplificare.

Suporterii CFR-ului şi-au făcut fotografii cu câţiva dintre jucătorii feroviarilor, în frunte cu Deac şi Păun, inclusiv antrenorul Dan Petrescu oprindu-se pentru o scurtă şedinţă foto.

Clujenii vor disputa următorul meci amical mâine, cu Wisla Cracovia, cel mai probabil la Oliva Nova, acolo unde s-ar putea afla în tribune şi Alex Ioniţă. Acesta este aşteptat astăzi să ajungă în cantonamentul CFR-ului din Spania, după ce ardelenii s-au înţeles cu oficialii Astrei pentru acest transfer.

CFR-ul va plăti un milion de euro în schimbul jucătorului, Astra urmând să primească şi un procent dintr-o eventuală vânzare a lui Ioniţă de către clujeni. Mai jos aveţi rezumatul video al amicalului de miercuri seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.