JSport.roJSport.ro

Returul dintre CFR Cluj şi Alashkert s-a disputat în această seară pe Stadionul ,,Dr. Constantin Rădulescu”, iar CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League cu o ploaie de goluri 5-0 (2-0 în tur).

Începutul de partidă a fost liniştit, fără ocazii la vreuna dintre porţi. CFR Cluj a primit penalty după o intervenţie a unuia dintre fundaşii oaspeţi asupra lui Omrani, iar Culio (19) a transformat lovitura de pedeaspsă, 1-0. În minutul 30, Djokovic putea să asigure liniştea în echipa sa după o pasă primită de la Păun, dar şutul său a fost respins de pe linia porţii de Stojkovic.

Artak Edigarian (42) a trimis periculos spre poarta CFR-ului, dar Vâtcă ,,s-a întins” şi a respins mingea. Pe finalul reprizei, Omrani a înscris al doilea gol al campioanei României cu un şut din afara careului, mingea lovind bara transversală înainte de a intra în poartă, 2-0. CFR Cluj a intrat în avantaj la vestiare, 2-0.

Armenii au avut o ocazie importantă la poarta ,,feroviarilor” prin Manucharyan, dar Vâtcă a fost la post şi a prins fără probleme. Clujenii le-au răspuns armenilor prin golul marcat de Hoban (58) printr-o lovitură de cap, în urma unui corner executat de căpitanul Camora, 3-0. Atacul gazdelor a continuat, iar Omrani (62) a înscris cu o lovitură de cap, dublă, el primind pasa de la Ţucudean, 4-0. Alashkert a încercat să reducă din diferenţă, dar şuturile trimise nu prins cadrul porţii apărate de Vâtcă. Mailat a închis tabela în prelungiri, după ce a fost lăsat liber în careul de 6 metri, 5-0.

CFR Cluj a câştigat partida cu 5-0 şi s-a calificat în play-off-ul Europa League cu scorul general 7-0.

CFR Cluj

Vâtcă
Camora (C)
Mureşan
Vinicius
Peteleu
Culio
Hoban
Djokovic
Omrani
Ţucudean
Păun

Au mai intrat: Bordeianu, Ioniţă, Mailat. Antrenor: Antonio Conceicao.

Alashkert

Cancarevic
Daghbashyan
Praznovsky
Stojkovic
Zeljkovic
Edigarian (C)
Grigoryan
ArtakEdigarian
Sekulic
Nenadovic
Manucharyan

Au mai intrat: Dashyan, Romero Jr, Simonyan. Antrenor: Varujan Sukiasian.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.