JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat extrem de clar primul meci al etapei a 20-a, 3-0 cu FC Voluntari, în deplasare. Elevii lui Dan Petrescu au controlat autoritar acest joc şi pot ajunge matematic în play-off la finalul etapei, în funcţie de rezultatul lui Dinamo.

Feroviarii au avut o primă repriză în care au intensificat, odată cu trecerea timpului, presiunea la poarta gazdelor. După un început de joc echilibrat, CFR-iştii şi-au înmulţit acţiunile în careul Voluntariului, iar după ce Deac şi Omrani au irosit două şanse bune, francezul a deschis scorul în minutul 40. În urma unei recuperări ofensive a colegilor săi, atacantul clujenilor l-a învins pe Balauru cu un şut la colţul scurt, iar CFR-ul era în grafic.

Repriza a doua a meciului a început cu intenţii defensive din partea clujenilor, care i-au invitat pe cei de la Voluntari să atace poarta lui Arlauskis. Jucătorii lui Petrescu s-au închis extrem de bine în faţa propriului careu şi gazdele nu au avut nicio şansă de gol, dar “plictisiţi” să se mai apere în continuare, aceştia au ieşit din nou la joc. Clujenii au marcat de două ori în doar cinci minute, prin Deac şi Păun, liniştind definitiv un meci care îi aduce cu un pas mai aproape de play-off.

De fapt, dacă Dinamo nu va câştiga luni seară cu Sepsi, CFR-ul nu mai poate pierde nici matematic un loc între primele şase echipe, cu şase etape înainte de finalul sezonului regulat.

FC Voluntari

22
Balauru
87
Acsinte ⬇
18
Popescu
28
Balaur
2
Achim
15
Lazăr
5
Răuţă
23
Olteanu
20
Marinescu ⬇
11
Căpăţînă ⬇
90
Bălan

Au mai intrat: Ivanovici, Deac G., Cernat. Antrenor: Claudiu Niculescu

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
8
Djokovic
28
Hoban
7
Păun
19
Culio ⬇
10
Deac ⬇
9
Omrani ⬇

Au mai intrat: Rus, Balde, Nouvier. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.