JSport.roJSport.ro

Arieșul Mihai Viteazu și CFR Dej s-au întâlnit în primul meci al zilei de duminică, contând pentru etapa 10-a a campionatului.

S-a terminat 7-2, după două reprize diferite. Una după care dejenii se pot considera nedreptățiți că nu au intrat cu avantaj la vestiare, iar o a doua în care a existat o singură echipă pe teren.

Gazdele au început mai bine partida, totuși, reușind să deschidă scorul prin Buglea, dar mai apoi oaspeții au început să producă un pericol tot mai mare la poarta lui Litean. Prodan și Poleac au întors scorul, elevii lui Darius Boldor lovind și de două ori bara. Visul frumos al dejenilor a început să prindă un contur de coșmar odată cu intrarea lui Sebastian Varga pe teren.

Atacantul gazdelor a egalat până la pauză, după care a mai dat încă trei goluri în repriza secundă, dejenii căzând atât fizic, cât mai ales psihic după golul de 2-4. Botaș și Danciu au fost ceilalți marcatori ai Arieșului, care a făcut spectacol în repriza secundă.

”Am deschis repede scorul, dar pe finalul primei reprize ai noștri au căzut oarecum, iar oaspeții au preluat conducerea. Antrenorul Lucian Roșu a făcut o schimbare în minutul 40 și l-a introdus pe Varga în atac, care a egalat până la pauză, iar a doua repriză a fost a lui, practic, marcând de trei ori. Jocul nu ne-a pus probleme decât câteva minute în prima repriză, iar după pauză băieții s-au descătușat. E bine că ne-am reparat puțin și golaverajul”, ne-a spus unul dintre membrii Consiliului Director al gazdelor, Ioan Arion.

”A fost o primă repriză dominată de noi total. Am avut și două bare, mingea nu a vrut să intre în poart. În a doua repriză însă, cea mai mare problemă cred că a fost căderea fizică. Atunci când dai de echipe antrenate, cred că aici se vede diferența, pe partea fizică. Vreo patru-cinci jucători nu au mai alergat la fel, plus că, după golul al patrulea, a intervenit și elementul psihic și s-a cam rupt totul. Am avut probleme și un pic poartă, dar asta este, mai sunt cinci jocuri și trebuie să dăm totul”, a declarat și antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

Arieșul Mihai Viteazu

Litean
Siecoban
Buglea
Crișan N.
German
Pintilescu
Ignat
Kopandy
Botaș
Danciu
Crișan C.

Au mai intrat: Varga, Moldovan H., Rîșteiu, Popescu. Antrenor: Lucian Roșu

CFR Dej

Pop
Peter
Mureșan
Breharu
Cheța
Vereș
Cîmpan S.
Ciurean
Cociș
Poleac
Prodan

Au mai intrat: Kun, Micle, Boldor. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cred ca unii se uita la alte meciuri si constat ca acestia chiar se pretind a cunoaste fenomenul…..la acest meci oaspetii au avut 7-8 minute din prima repriza in care au avut ocazii in rest nu au trecut jum terenului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.