JSport.roJSport.ro

CFR Dej va disputa, duminică la prânz, cel mai important meci din istoria de 100 de ani a clubului. Ultima clasată în Liga a IV-a va primi vizita Universităţii Cluj, într-un meci oficial, motiv pentru care partida se va disputa pe stadionul „Municipal”.

Odată rezolvate problemele cu organizarea, dejenii se pot concentra acum pe jocul propriu-zis, în care sunt conştienţi că nu vor putea emite prea multe pretenţii, obiectivul principal fiind limitarea proporţiilor scorului.

Antrenorul CFR-ului, Darius Boldor, a declarat, însă, că jucătorii săi se vor autodepăşi în faţa unor adversari ca Goga, Giurgiu, Abrudan sau Păcurar, dorind ca „U” Cluj să nu câştige tocmai uşor acest joc.

„E un eveniment deosebit să o aduci pe Universitatea Cluj la Dej, într-un meci oficial, nu amical. Avem şansa de a aduce o echipă mare, publicul dejean va avea ocazia să vadă un asemenea meci şi bucuria pentru noi e că «U» joacă chiar împotriva noastră. Acum, contează să fie bucuria şi amintirea că am jucat cu această echipă la Dej, nu contează neapărat scorul. Noi ne vom strădui, vom alerga dublu faţă de cât am făcut-o până acum şi jucătorii sunt convins că se vor autodepăşi. Vom juca şi ne vom ţine de ei la fiecare fază, însă e greu să ne gândim la un rezultat pozitiv, dar cu siguranţă nu vom sta ca jaloanele. Vom alerga să punem probleme şi să limităm proporţiile scorului”, ne-a spus antrenorul CFR-ului, echipa sa pierzând cu 0-7 meciul din tur, disputat pe Cluj Arena.

Returul dintre CFR Dej şi „U” Cluj va avea loc duminică, de la ora 12:00, iar intrarea va fi liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.