Pentru a treia oară în ultimii patru ani, CFR Cluj a fost eliminată încă din 16-imile Cupei României, după 0-1 cu Politehnica Iași.

Campioana României a repetat scenariul din partidele precedente, ratând o serie de ocazii care puteau schimba soarta jocului. În prima repriză, Nicolae Carnat s-a aflat în poziție ideală, dar șutul său a trecut prin fața porții.

 

După revenirea de la cabine, ”feroviarii” au avut o nouă ocazie, de această dată prin Alexandru Chipciu, dar șutul din lovitură liberă al mijlocașului trecut pe la Anderlecht a nimerit bara.

Dezorganizarea și lipsa preciziei la acțiunile ofensive au fost taxate în cele din urmă de formația lui Daniel Pancu. Andreias Calcan, jucător legitimat în trecut la rivala CFR-ului, Universitatea Cluj, a găsit un culoar ideal pentru șut din afara careului și l-a învins pe Sandomierski cu o torpilă demnă de Premier League.

VIDEO AICI CU GOLUL DIN ACEASTĂ SEARĂ

Trupa lui Dan Petrescu putea egala prin Susic, dar mingea reluată de fundașul bosniac s-a dus puțin peste poarta moldovenilor. Adrian Păun, autor al unor goluri superbe de la distanță în trecut, putea relansa confruntarea din această seară, dar a lovit bara transversală.

Finalul putea fi și mai negru pentru gruparea din Gruia. Calcan a încercat să repete execuția din minutul 64, dar de această dată Sandomierski a fost mai atent și a reușit să evite primirea unui nou gol.

 

0-1 cu Politehnica Iași anunță vremuri tot mai grele la CFR Cluj, care a bifat al patrulea eșec la rând pe teren propriu. Înfrângerea de astăzi a fost, de asemenea, a treia consecutivă în toate competițiile. Joi, de la ora 22:00, ”vișiniii” își joacă ultima șansă la primăvara Europa League, în meciul cu ȚSKA Sofia de pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.