JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a revenit pe locul 1 după victoria de la Bucureşti cu Dinamo, 2-0, ardelenii având acum două puncte peste FCSB.

Feroviarii au rezolvat meciul în a doua repriză, după o primă parte a jocului slăbuţă.

Prestaţia din prima repriză l-a enervat cel mai tare pe Dan Petrescu, antrenorul clujenilor certându-şi serios elevii la pauză. Efectul a fost rapid, după 10 minute de la reluarea meciului CFR-ul conducând cu 2-0.

„Poate a fost cel mai dur moment al meu cu jucătorii de când sunt la CFR. Când eram la Urziceni, cam la fiecare meci era scandal mare la pauză, se spărgeau sticle, geamuri, dar la CFR chiar nu am avut ce să le reproşez jucătorilor, nici cu Mediaş sau cu Botoşani, când am făcut 0-0. Acum nu mi-a plăcut atitudinea, determinarea din prima repriză, nu înţelegeam de ce nu avem determinare, de ce greşim atâtea pase, de ce nu avem entuziasm, de ce nu suntem pozitivi. Poate şi pauza asta competiţională… Hoban a arătat cel mai bine şi a fost la echipa naţională, acolo unde a jucat accidentat, e incredibil. Le-am zis că dacă jucăm aşa, nu avem nicio şansă. Parcă aşteptam ca cineva să facă ceva, nu noi. Suntem bucuroşi că am bătut azi, dar nu ne gândim să terminăm anul pe primul loc, obiectivul e play-off-ul”, a declarat Dan Petrescu la flash-interviu şi la conferinţa de presă.

Clujenii au şanse mari să încheie anul pe locul 1, din cele patru meciuri rămase trei fiind cu Sepsi, Voluntari şi Poli Timişoara, ultimul joc părând să fie cel mai greu, la Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.