JSport.roJSport.ro

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, va veni joi la Cluj-Napoca, la invitaţia Universităţii Babeş-Bolyai.

Programul acestuia va cuprinde şi o vizită în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, de la ora 12:00, acolo unde va asista şi la o parte din antrenamentul Universităţii Cluj, care va începe la aceeaşi oră pe terenul bazei „Luceafărul”.

Daum se va întâlni, astfel, şi cu oficialii echipei clujene, în frunte cu managerul Ioan Ovidiu Sabău, din conducerea lui „U” mai făcând parte şi Cosmin Irimieş, director adjunct al UBB.

După vizita din Parcul „Iuliu Haţieganu”, Daum va merge la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), acolo unde va participa la o întâlnire cu studenţii şi cadrele didactice ale acestei facultăţi. Potrivit reprezentanţilor UBB, discuția va fi axată pe subiecte legate de sport, comunicare, management sportiv, dar şi principii din sport care pot fi aplicate cu succes în alte domenii.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa la Cluj-Napoca următorul meci pe teren propriu, în 13 iunie, atunci când este programat amicalul cu Chile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.