JSport.roJSport.ro

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, a susţinut înaintea meciului cu Chile o conferinţă de presă ,,specială”.

El a fost deranjat de întrebările jurnaliştilor referitoare la contractul său, răspunzând că nu îşi va da demisia. Totodată, el i-a acuzat pe reprezentanţii mass-media că nu scot în evidenţă şi părţile bune din jurul echipei naţionale.

,,Cred că schimbarea mea nu este o soluţie acum. Trebuie să schimbi cursul unui vas, nu căpitanul. Oamenii mă opresc pe stradă şi îmi spun că este nevoie de un om integru în fotbalul românesc. Nu vă pot garanta că vom juca ofensiv mâine. Îmi doresc ca jucătorii să atace, să funcţioneze activ şi proactiv, nu reactiv. Am făcut multe schimbări şi ele nu se văd în rezultate. Este vorba de un proces cu care mă identific şi este nevoie de el în fotbalul românesc. Uneori simt că sunt mai român decât voi. Nu aţi scris că preşedintele Răzvan Burleanu a adus Federaţia de la minus 12 milioane de euro pe zero. Vreţi să distrugeţi mai mult ceea ce se construieşte”, a explicat selecţionerul României, care a părăsit vizibil furios sala de conferinţe de la Cluj Arena.

Echipa Naţională de Fotbal a României va juca mâine seară un amical contra selecţionatei din Chile. Meciul va începe de la ora 21:00 şi se va disputa pe Cluj Arena. După înfrângerea suferită în Polonia, România şi-a irosit aproape orice şansă de calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.