JSport.roJSport.ro

Aflat în discuţii avansate cu FCSB în acest început de an, mijlocaşul CFR-ului, Ciprian Deac, se pare că va accepta, până la urmă, contraoferta clujenilor şi va juca din vară tot în Gruia.

La meciul de aseară dintre cele două formaţii, Deac a intrat şi mai mult în inima suporterilor alb-vişinii, sărutând emblema de pe tricoul CFR-ului chiar în faţa galeriei FCSB-ului.

S-a întâmplat pe finalul primei reprize, înainte ca acesta să execute o lovitură de colţ din faţa sectorului unde erau aşezaţi fanii roş-albaştrilor veniţi de la Bucureşti. “Dialogul” avut de jucătorul de la CFR cu unul dintre suporterii oaspeţilor a fost primit cu urale de către fanii clujenilor aflaţi în acea parte de tribună, Deac fiind, aseară, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale.

“Cipri a făcut un meci foarte bun, dar eu sunt mulţumit de toţi jucătorii, de atitudinea pe care au avut-o. Am jucat ofensiv, am vrut să câştigăm, părerea mea e că am dominat, dar ei s-au mulţumit cu egalul, bravo lor”, a declarat antrenorul CFR-ului, la finalul unui meci în care s-a înregistrat cea mai numeroasă asistenţă la un joc în Gruia din ultimii ani.

Peste 14.000 de spectatori au venit, aseară, în tribunele stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, chiar şi la o oră după terminarea meciului traficul auto pe străzile din jurul stadionului fiind extrem de aglomerat. Mulţi dintre cei care au asistat la meci au fost susţinători ai FCSB-ului, lucru care i-a deranjat vizibil pe suporterii CFR-ului. Din acest motiv au existat şi câteva incidente la tribuna a doua pe parcursul reprizei secunde, jandarmii reţinând şi câţiva fani ai gazdelor, în parcarea stadionului clujean aceştia fiind sancţionaţi inclusiv cu interzicerea accesului, timp de un an, pe vreun stadion.

De menţionat şi că, în prima repriză, un suporter al CFR-ului a avut nevoie de îngriiri medicale după ce i s-a făcut rău, acesta fiind transportat pe marginea terenului până la ambulanţă.

“E foarte bine pentru un jucător să joace cu 14.000 de spectatori în tribune, te simţi altfel şi e foarte bine că a venit atâta lumea. Totuşi, cred că au fost mai mulţi suporteri pentru noi, ne-au încurajat. E frumos să joci cu casa închisă”, a mai spus Vasile Miriuţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.