JSport.roJSport.ro

DSC_0501-2După ce Arpad Paszkany a obţinut o mică victorie la Tribunalul Cluj în urmă cu trei săptămâni, patronul CFR-ului primind permisiunea de a se ocupa, practic, de activitatea clubului de fotbal, astăzi şi Iuliu Mureşan a primit o veste bună din partea judecătorilor.

Chiar dacă fostul preşedinte al CFR-ului, care şi-a dat demisia după ce a fost pus sub urmărire penală, rămâne sub control judiciar, acesta poate lua legătura cu angajaţii clubului din Gruia. Totuşi, Mureşan are obligaţia de a se prezenta o dată la două săptămâni la Poliţie sau de câte ori este chemat, însă acum poate să meargă şi la biroul său de la stadion.

„Modifică conţinutul obligaţiei fixate în sarcina inculpatului conform art. 215 alin. 1 lit. c) C.proc.pen., şi stabileşte ca inculpatul să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa o dată la două săptămâni, sau de câte ori este chemat. Modifică conţinutul controlului judiciar, în sensul că înlătură obligaţia fixată în sarcina inculpatului conform art. 215 alin. 2 lit. d) C.proc.pen., în ceea ce îi priveşte pe numiţii M.A. – şi B. I. – secretar sportiv la SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, precum şi în ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii şi angajaţii SC SPORTIVA FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, , şi anume: înlătură din sarcina inculpatului obligaţia de a nu se apropia şi de a nu comunica, direct sau indirect, cu aceste persoane”, se arată în soluţia dată astăzi de către Tribunalul Cluj.

Reamintim, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile în luna iunie, fiind cercetaţi într-un dosar în care ar fi dispărut 10 milioane de euro din conturile CFR-ului. Măsura a expirat la începutul lunii august, însă aceasta a fost prelungită de către procurori cu încă 60 de zile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.