JOMA - JSport.roJSport.ro

DSC_0501-2După ce Arpad Paszkany a obţinut o mică victorie la Tribunalul Cluj în urmă cu trei săptămâni, patronul CFR-ului primind permisiunea de a se ocupa, practic, de activitatea clubului de fotbal, astăzi şi Iuliu Mureşan a primit o veste bună din partea judecătorilor.

Chiar dacă fostul preşedinte al CFR-ului, care şi-a dat demisia după ce a fost pus sub urmărire penală, rămâne sub control judiciar, acesta poate lua legătura cu angajaţii clubului din Gruia. Totuşi, Mureşan are obligaţia de a se prezenta o dată la două săptămâni la Poliţie sau de câte ori este chemat, însă acum poate să meargă şi la biroul său de la stadion.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Modifică conţinutul obligaţiei fixate în sarcina inculpatului conform art. 215 alin. 1 lit. c) C.proc.pen., şi stabileşte ca inculpatul să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa o dată la două săptămâni, sau de câte ori este chemat. Modifică conţinutul controlului judiciar, în sensul că înlătură obligaţia fixată în sarcina inculpatului conform art. 215 alin. 2 lit. d) C.proc.pen., în ceea ce îi priveşte pe numiţii M.A. – şi B. I. – secretar sportiv la SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, precum şi în ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii şi angajaţii SC SPORTIVA FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, , şi anume: înlătură din sarcina inculpatului obligaţia de a nu se apropia şi de a nu comunica, direct sau indirect, cu aceste persoane”, se arată în soluţia dată astăzi de către Tribunalul Cluj.

Reamintim, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile în luna iunie, fiind cercetaţi într-un dosar în care ar fi dispărut 10 milioane de euro din conturile CFR-ului. Măsura a expirat la începutul lunii august, însă aceasta a fost prelungită de către procurori cu încă 60 de zile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.