JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a jucat aseară ultimul meci de pe teren propriu, din acest sezon competiţional, cu Dinamo Bucureşti. ,,Feroviarii” au pierdut cu 0-3 în faţa dinamoviştilor, golurile fiind marcate de Steliano Filip (50), Sergiu Hanca (87) şi Claudiu Bumba (90+7 penalty).

Atacantul Cristi Bud a fost schimbat în minutul 80, iar după ce a salutat banca tehnică s-a certat cu un suporter. Bud a vrut să sară gardul pentru a ajunge în tribună, dar colegii au reuşit să îl liniştească.

,,Am făcut istorie la acest club şi sunt înjurat ca la uşa cortului. Am fost supărat pentru că din iarnă am jucat foarte puţin la această echipă şi nu ştiu de ce. Poate ştiu alţii mai bine. Eram supărat, nervos şi de aceea nu am dat mână cu antrenorul când m-a schimbat. Nu am niciun conflict cu domnul Miriuţă. Mi se termină contractul şi cred că acesta a fost ultimul meci pentru mine la CFR de acasă. Nu cred că voi mai rămâne la CFR. Ştiu de interesul celor de la Dinamo pentru mine, dar nu am primit nimic oficial. Mai am o lună de zile şi pot să negociez cu orice echipă”, a declarat Cristi Bud.

Vasile Miriuţă a explicat situaţia atacantului Cristi Bud spunând că, poate, din cauza faptului că îi expiră contractul şi nu ştie la ce echipă va juca din sezonul viitor forma sa nu este aceeaşi din prima parte a campionatului.

„Am auzit că Bud a vrut să sară gardul la suporteri, dar mai bine tac. Nu are rost să intru în conflict cu Cristi. El e un băiat bun, le are şi el pe ale lui. Îi expiră contractul şi, probabil, nu ştie unde va pleca. Îmi doresc să meargă la o echipă unde se simte mai bine. L-am introdus în primul 11 pentru că eu sunt un antrenor care îi dau respectul jucătorului pentru ce a făcut. A marcat 11 goluri, nu a mai avut acea formă din tur, dar merită respectul meu şi al suporterilor pentru golurile pe care le-a marcat. Cu golurile lui am câştigat puncte multe. Am zis că merită respectul meu, să joace în faţa suporterilor şi la finalul meciului să-l aplaude lumea. Nu putem spune că Bud nu s-a bătut sau că nu a vrut să joace. Cât a fost pe teren a jucat bine”, a conchis antrenorul Miriuţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.