JSport.roJSport.ro
foto: gazistul.ro

Incertitudinea se menţine la Unirea Dej de aproape două săptămâni, timp în care finanţatorul Mircea Itu nu a reuşit să rezilieze contractul cu antrenorul Gheorghe Barbu.

Chemat să se ocupe de echipă la începutul săptămânii trecute, pe motiv că Unirea a rămas fără antrenor, Cristi Dulca a renunţat, între timp, să mai vină la Dej tocmai din cauza acestor incertitudini.

Fostul selecţioner U21 i-a transmis lui Itu că aşteaptă finalizarea situaţiei dintre Unirea şi Gheorghe Barbu, abia apoi, în caz că va mai fi nevoie, Dulca va mai conduce antrenamentele echipei. Astfel, şedinţele de pregătire sunt făcute de jucătorii Unirii sub comanda lui Flaviu Băieşu şi Costi Bădan, asta chiar dacă Gheorghe Barbu este nelipsit de la stadion.

Acesta doar supraveghează din tribune, însă, pregătirea jucătorilor, tehnicianul nemaifiind dorit de către Mircea Itu, finanţatorul sperând să ajungă la o înţelegere cu Barbu, totuşi, la începutul săptămânii viitoare.

Unirea Dej nu va juca în etapa programată astăzi şi mâine în Liga a III-a, adversarul FC Bistriţa retrăgându-se din campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.