JSport.roJSport.ro

CS Florești a câștigat, 3-0, un meci care se anunța mult mai dificil la Câmpia Turzii, în etapa a opta a Ligii a IV-a.

Partida disputată sâmbătă dimineață pe stadionul ”Mihai Adam” a fost controlată, în mare parte, de către elevii lui Călin Budișan, care au știut să-și facă meciul ușor mai ales în repriza secundă.

Valoarea superioară a oaspeților a avut câștig de cauză până la urmă în fața unei echipe de moral, care a acuzat fiecare gol primit. La finalul unei prime reprize în care și jucătorii lui Valentin Șandru au trecut pe lângă gol, scorul a fost 0-1, Kilin deschizând scorul în minutul 30.

În partea a doua a meciului, Roman a securizat cele trei puncte cu golul de 2-0, dar cea mai frumoasă reușită i-a aparținut lui Paul Dîrjan, atacantul oaspeților înscriind după ce și-a creat singur o ocazie în mijlocul unei apărări fără vlagă a galben-albaștrilor.

S-a terminat 3-0 pentru CS Florești, care are un punct peste Sticla Turda în clasament, meciul turdenilor cu Armenopolis Gherla din etapa a opta fiind amânat. Totuși, o victorie a Olimpiei Gherla în această după-amiază, cu Unirea Triteni, va schimba din nou liderul, gherlenii urmând să depășească ambele echipe.

”Am jucat împotriva unei echipe bune astăzi, cu jucători care aleargă, care duc 90 de minute, se vede că au obiectiv acolo în față. Noi am rezistat cât am putut, cu o primă repriză în care am avut și noi câteva ocazii, golul fiind primit după o fază fixă, însă în prealabil cred că a fost fault în atac. Asta este, ne-am prezentat bine, am fost echipă scurtă, nu le-am dat spații, dar după ce am primit golul doi, încercând să egalăm, am căzut și fizic și psihic. Nu am avut soluții nici pe bancă azi, suntem o echipă formată în acest an, e greu, dar încercăm să scoatem maxim din ce putem și să terminăm în prima jumătate a clasamentului”, ne-a spus antrenorul gazdelor, Valentin Șandru.

”Noi ne-am făcut meciul nostru. Sunt mulțumit de joc și de rezultat, parcă avem un progres în joc, de posesie, la finalizare încă nu e un progres vizibil pentru că ratăm din ocazii mai clare decât din cele din care marcăm. Dar e 3-0 în deplasare, împotriva unui adversar bun, de luat în seamă, dar valoarea superioară s-a văzut. Încep să fiu mulțumit de joc, încet-încet, și nu-i puțin lucru pentru că eu sunt mai critic în aprecieri”, a spus și antrenorul floreștenilor, Călin Budișan.

CSM Câmpia Turzii

Căucean
Moldovan Em.
Oroian
Cămărășan
Tarcea
Tescar
Duma
Rotaru
Dan Șt.
Nicola
Moldovan S.

Au mai intrat: Dudaș, Butoieru. Antrenor: Valentin Șandru

CS Florești

Tiut
Părăvan
Bran
Trușcă R.
Frătean
Kilin
Timoc
Toader
Tăbîrță
Nuț
Dîrjan P.

Au mai intrat: Pop P., Crișan, Someșan, Roman, Madru. Antrenor: Călin Budișan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.