JSport.roJSport.ro

CS Florești a închis cu un succes, 4-1 la Mintiu-Gherlii, etapa a 10-a a Ligii a IV-a.

Formația lui Călin Budișan a câștigat un meci decis strict de valoarea superioară, jucătorii Vulturului nereușind să le pună mari probleme oaspeților.

Raportul ratărilor a fost tot de partea floreștenilor, care au izbutit, însă, să fructifice patru dintre ocaziile create, prin Dîrjan, Kilin, Roman și Claudiu Rus. De partea cealaltă, singurul regret al jucătorilor Vulturului a fost scorul puțin cam dur în opinia acestora, doar Ciprian Farcaș marcând în poarta lui Tiut.

”A fost un joc dominat de CS Florești, dar rezultatul putea fi mai strâns dacă mai marcam din ocaziile create. Totuși, am venit după o pauză de o săptămână și jumătate, iar acest lucru s-a văzut. Oricum, victoria oaspeților a fost meritată”, ne-a declarat antrenorul Mintiului, Lucian Roman.

”Am făcut un joc bunicel, cu o echipă incomodă, dar în care diferența de valoare, cred eu, s-a văzut. Jocul poate fi îmbunătățit, nu sunt mulțumit în totalitate, iar la capitolul ratări suntem pe locul 1, pozițiile 2 și 3 sunt libere, ca să zic așa, doar locul patru mai e ocupat… Avem și multe absențe, niciodată nu putem să aliniem aceeași echipă, plus că azi a ieșit accidentat și Tăbîrță”, ne-a spus și tehnicianul Floreștiului, Călin Budișan, care nu știe dacă poate conta pe atacantul său la derby-ul cu Olimpia Gherla, de sâmbătă.

În secțiunea ”clasamente” puteți vedea cum arată ierarhia la zi a competiției, următorul meci fiind programat joi, restanța dintre Viitorul Feleacu și Vulturul Mintiu-Gherlii.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Lenghel
Brehar
Csiki
Dragoș
Maxim
Lehene
Takacs
Balint
Rus Al.
Farcaș Ov.
Morar

Au mai intrat: Szalantai, Farcaș C., Brehar Fl., Bouros. Antrenor: Lucian Roman

CS Florești

Tiut
Corpodean
Trușcă
Părăvan
Frătean
Pop P.
Someșan
Kilin
Toader
Tăbîrță
Dîrjan P.

Au mai intrat: Roman, Negrea, Rus Cl., Madru, Crișan. Antrenor: Călin Budișan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.