JSport.roJSport.ro

CSM Câmpia Turzii s-a impus cu 5-1 în meciul cu Someşul Gilău, primul al etapei a 27-a din Liga a IV-a.

Partida de stadionul „Mihai Adam” a avut două reprize diferite, gilăuanii putând avea lejer 2-0 la pauză.

Vasile Petrişor a marcat pentru Someşul, dar şi a ratat un penalty, execuţia fiind apărată de Rotaru. Gilăuanii, care au avut şi un gol anulat pentru offside, au intrat încrezători în pauză, dar totul s-a schimbat după reluare.

Certaţi serios de către antrenorul Valentin Şandru, „sârmarii” au egalat imediat după ieşirea de la vestiare, într-o repriză secundă perfectă. Câmpia a mai trimis de două ori mingea în bară, dar a mai şi înscris de patru ori, pentru un succes normal având în vedere diferenţa din clasament. Dan Ştefan a dat un hattrick, Sebastian Moldovan şi Dudaş fiind ceilalţi doi marcatori ai gazdelor, care au profitat şi de căderea fizică şi psihică a adversarilor, odată cu înscrierea golurilor.

S-a terminat 5-1, iar Câmpia aşteaptă acum un egal în derby-ul de mâine dintre Apahida şi Mihai Viteazu, toate cele trei echipe ducând o luptă strânsă pentru locul patru.

Gilăul, în schimb, rămâne pe locul 10 şi poate fi depăşită de Unirea Dej 2 doar dacă trupa lui Eusebiu Şuvagău reuşeşte surpriza şi câştigă la Someşul Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.