JSport.roJSport.ro

Meciul decisiv pentru păstrarea şanselor de calificare ale “tricolorilor” la Campionatul Mondial din Rusia, dintre România şi Danemarca, se va disputa cu casa închisă pe Cluj Arena.

Tichetele la jocul din 26 martie au fost epuizate în mai puţin de 30 de ore de la punerea lor în vânzare, asta după ce primele 15.000 au fost cumpărate în doar o oră şi jumătate, miercuri la prânz, de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Dacă, iniţial, s-au vândut cele de la zonele VIP, ulterior au „dispărut” biletele de la peluze, iar mai apoi cele de la tribune, ultimele care au fost cumpărate fiind cele din zona “Family”, destinată adulţilor însoţiţi de un copil. Suporterii mai pot să-şi cumpere bilete doar în caz că rezervările făcute nu vor fi şi achitate de către unii fani, caz în care tichetele vor fi repuse la vânzare.

În total, Federaţia Română de Fotbal a comercializat aproximativ 26.000 de bilete, oficialii ţinând cont atât de măsurile de securitate, cât şi de tichetele care ar urma să fie acordate suporterilor danezi.

Recordul de bilete vândute la un meci de la Cluj datează, însă, de la amicalul România-Spania, disputat anul trecut, atunci când toate tichetele s-au epuizat în aproximativ două ore.

Meciul dintre România şi Danemarca se va disputa în 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.