JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câștigat, 2-1, meciul amical cu Aris Limassol, Balde și Vera marcând golurile victoriei împotriva unei echipe în care a evoluat și Bănel Nicoliță.

Fost jucător, printre altele, la Poli Timișoara, Steaua sau Viitorul, Nicoliță a ajuns acum în Cipru, dar putea juca ieri chiar în tricoul CFR-ului.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a dezvăluit că l-a dorit pe mijlocașul român la CFR Cluj în vară și a dat de înțeles că nu e exclus ca echipa feroviară să-i facă o ofertă în iarnă.

”Aș fi vrut să-l am la CFR. Îmi pare rău că nu am insistat când am venit, în vară am întrebat de el și nu cred că am primit așa multe explicații corecte. Sincer, îmi pare rău că nu l-am luat, rămâne de văzut dacă îl vom lua în iarnă. Avem nevoie de asemenea jucători”, a declarat Petrescu, Bănel Nicoliță menționând de curând că CFR Cluj este cea mai puternică echipă din Liga I.

În jocul cu Limassol a evoluat, pentru prima dată de la meciul cu FCSB, și Billel Omrani, francezul fiind reprimit în lot de către Petrescu. ”Acum depinde doar de el. L-am introdus titular, s-a văzut că a stat departe de echipa mare, dar important e că a vrut. Vom începe returul cu Botoșani, un meci care va fi diferit față de jocul cu ciprioții”, a mai spus Petrescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.