foto: dej24.ro

Sănătatea Cluj s-a calificat în turul patru al Cupei României după o victorie cu 3-0 în derby-ul judeţean cu Unirea Dej.

Meciul a avut loc pe stadionul dejenilor şi a fost spectaculos, cele două formaţii având şi câte o bară pe lângă alte ocazii ratate.

După mai multe „tentative” de gol în primele 30 de minute, Roman a fost aproape să-l învingă pe Cristian Pop, dar a dat pe lângă minge din poziţie bună. Atacantul „viruşilor” nu a mai ratat în minutul 32, atunci când a fructificat pasa lui Ceaca. Sănătatea a profitat de momentul favorabil şi a lovit din nou la următorul atac. Laurenţiu Rus a înscris al doilea gol consecutiv, acum cu o lovitură de cap, iar meciul părea jucat după 35 de minute.

Jucătorii lui Gică Barbu au încercat degeaba să marcheze până la pauză, iar după reluare clujenii au risipit orice emoţii. Ciupe a transformat un penalty, iar până la final s-a jucat fără miză. Benko, Florin Blaj şi Andrei Pop, acesta din urmă cu o bară, au fost aproape de gol pentru Unirea, de partea cealaltă Ceaca semnând ocaziile Sănătăţii.

S-a terminat 3-0 pentru „viruşi”, care mai au un meci de jucat până în faza competiţiei în care intră în luptă şi echipele din Liga 1.

Unirea Dej

Pop Cr.
Plăian
Zaharia
Kereki
Papp Al.
Benko
Pop B.
Onicaş
Cătinean
Blaj Fl.
Pop An.

Au mai intrat: Farcaş Ad., Blaj Al., Sabo. Antrenor: Gheorghe Barbu

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Ţîrlea
Mic
Matei
Paul Cr.
Mar
Ciupe
Rus L.
Rotar
Ceaca
Roman

Au mai intrat: Isac, Cristea, Lupu. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte