JSport.roJSport.ro

Sezonul fotbalului mic din judeţul Cluj se va încheia vineri după-amiază, atunci când vor fi premiate toate campioanele de la juniori, Liga a V-a şi Liga a IV-a, dar se va disputa şi finala Cupei României, faza judeţeană.

AJF Cluj este organizatoarea meciului dintre „U” Cluj şi Gloria Cătina, care va avea loc la baza sportivă „Dan Anca”, iar oficialii fotbalului clujean vor pune în vânzare 1.000 de bilete pentru acest joc.

Ele vor costa 10 lei şi vor putea fi cumpărate începând de astăzi, de la ora 12:00, de la sediul AJF Cluj de pe Bulevardul Eroilor, până vineri la ora 12:00, tichetele rămase urmând să fie comercializate la intrarea în baza „Dan Anca”. Banii strânşi în urma vânzării biletelor vor acoperi cheltuielile de organizare ale evenimentului de vineri, mai ales că va exista şi un număr sporit de stewarzi.

De la Cătina vor veni aproximativ 100 de persoane, iar galeria Universităţii Cluj îşi va încuraja echipa din spatele porţii aflate în dreapta tribunei. Totul va începe la ora 16:00, cu premierea echipelor de juniori şi de seniori care au câştigat competiţiile organizate de AJF, Brian Lemac şi Cristian Man, de la „U” Cluj, urmând să primească şi trofeele pentru golgheterul Ligii a IV-a, respectiv cel mai bun portar. Mai apoi, finala Cupei României va debuta la ora 17:00, la sfârşit cele două formaţii urmând să fie premiate pentru parcursul din acest sezon.

„Noi ne-am îndeplinit obiectivul ajungând în finală. Universitatea Cluj e la un alt nivel faţă de noi, însă, oricât de mici ar fi şansele, noi ni le vom juca. Ei nu au pierdut niciun meci şi nu ştiu dacă putem noi să îi încurcăm”, a declarat antrenorul Gloriei Cătina, Victor Bota, înainte de „cadoul” finalului de sezon pentru formaţia din Liga a V-a.

Cătina se află la a doua finală de Cupă în ultimii trei ani, în 2015 pierzând în faţa Someşului Apahida.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.