JSport.roJSport.ro

Mihai Mincă a fost dat afară de la CFR Cluj ieri, la aproximativ o lună după un episod petrecut în cantonamentul din Slovenia al clujenilor.

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit, astăzi, despre decizia de a-l pune pe liber pe cel mai vechi component al feroviarilor, menţionând, însă, că Mincă a făcut lucruri mai grave decât să consume băuturi alcoolice.

Petrescu a spus că i-a dat “cartonaş roşu” şi din cauza unor acte de indisciplină în care portarul a mai fost implicat în trecut la CFR, menţionând şi că nu ştie de abateri ale unor alţi jucători.

“Mincă a spus că nu a înţeles ce a făcut, dar apoi el singur a declarat ce a făcut. Eu nu aş fi vrut să spun pentru că, de când sunt antrenor, nu am încercat să dau pe nimeni afară. De obicei dădeam cartonaşe galbene, nu roşii, dar Mincă a făcut lucruri pe care nu vreau să le spun. A făcut ceva mai rău decât a spus el, aşa că nu am acceptat şi nici clubul nu a acceptat. Cu el a fost clară discuţia de la început. I-am spus că îl doresc, că îl vreau titular şi mi s-a spus că a avut probleme mari de disciplină în trecut. Am spus că nu mă interesează ce a făcut înainte, când nu eram antrenor, pe mine mă interesează ce va face de azi înainte şi i-am zis că, dacă va greşi, va primi direct roşu, pentru că el a mai avut galbene pe aici pe la CFR. Alţii au închis ochii, dar eu nu am putut să închid ochii la aşa ceva. A fost o abatere disciplinară pe care eu nu pot să o accept la nicio echipă”, a declarat Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a spus că şi-ar dori un alt portar în locul lui Mincă, dar că nu va reproşa nimănui din conducere dacă nu se poate realiza un transfer.

“Mincă a greşit grav de tot, iar alţii au înţeles că dacă vor face la fel nu au nicio şansă. Eu nu ştiu decât de el şi toată lumea ştie că doar el a greşit. Dacă până la finalul perioadei de transferuri nu va mai veni vreun portar, nu am ce să reproşez la nimeni, pentru că eu am luat decizia cu Mincă. Dacă va veni vreun portar, e şi mai bine. Decizia în legătură cu Mincă am luat-o de mult, pentru că aţi văzut că el nu a fost nici pe bancă în primele meciuri”, a mai spus Petrescu despre îndepărtarea fostului portar al CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.