JSport.roJSport.ro

Prima etapă a play-off-ului sezonului 2017-2018 este deschisă de meciul dintre CFR Cluj şi CSM Poli Iaşi. Cele două echipe se vor întâlni mâine, 9 martie, în Gruia de la ora 20:45.

Dan Petrescu, antrenorul echipei clujene, a prefaţat meciul cu Poli Iaşi şi a vorbit despre presiunea locului întâi.

„Ni s-a spus că în play-off vom juca numai sâmbăta şi duminica, dar iată că primul meci e vineri. Nici acest lucru nu trebuie să ne încurce să jucăm bine şi să câştigăm meciul pentru că jucăm acasă şi vrem să câştigăm primul meci. Indiferent cu cine joci în play-off nu cred că poate să fie un meci uşor. Nu cred că o echipă poate să vină la CFR Cluj să zică «nu tratăm meciul 100%». E clar că ei, poate, vor fi puţin mai motivaţi decât ceilalţi pentru că e pentru prima oară când Iaşiul reuşeşte, în aceşti trei ani, să se califice în play-off şi merită felicitări pentru că au făcut un lucru foarte bun. De azi începe alt campionat. Avem 10 finale şi trebuie să tratăm fiecare meci serios şi să încercăm să-l câştigăm. Noi fiind pe primul loc avem presiunea cea mai mare, dar dacă vrem ceva de la fotbal şi de la viaţă trebuie să rezistăm la această presiune”, a declarat „Bursucul”.

Tehnicianul CFR-ului a explicat şi forma bună a echipei Poli Iaşi din sezonul regulat, dar a vorbit şi despre problemele financiare ale ieşenilor.

„Cei de la Iaşi au bătut şi Steaua şi Dinamo. Normal, e echipă slabă cum zic ei. Dacă Iaşiul e echipă slabă cum putea să ia în derâdere? Mi se pare penibil să spui ceva rău de Iaşi, care a putut să bată şi Dinamo şi Steaua, iar Craiova a avut meci greu. Anul acesta din patru meciuri au câştigat trei. Fiecare are jocurile lui, iar eu spun doar adevărul. Acesta e adevărul. Am auzit că au primă mare la meciul cu noi. Aşa probleme mari au. Dar nu cred că la o echipă din play-off banii sunt o problemă. Sunt convins că toate echipele din play-off o să îşi ia banii până la urmă”, a mai adăugat antrenorul din Gruia.

CFR Cluj, liderul clasamentului, începe play-off-ul cu 30 de puncte, iar principala urmăritoare, FCSB, cu 28 de puncte, fiind pe locul secund.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.