JSport.roJSport.ro

Iminenta plecare a lui Christoph Daum de pe banca echipei naţionale a României l-a readus pe Dan Petrescu în discuţie pentru preluarea postului de selecţioner.

Actualul antrenor al CFR-ului a spus că nu a fost contactat de nimeni de la Federaţia Română de Fotbal (FRF) până acum, menţionând că îşi doreşte să rămână la CFR Cluj.

Fostul fundaş al “Generaţiei de Aur” a evitat, însă, să vorbească despre o eventuală propunere din partea FRF în viitor, povestind două episoade prin care a trecut în cariera sa şi care l-au făcut să nu mai aibă încredere în persoane din fotbal.

“E clar că orice antrenor îşi doreşte să pregătească echipa naţională, dar mi s-au întâmplat aşa de multe lucruri încât nu mai ştiu ce să cred. Vă spun două episoade pe care nu le-am mai spus până acum. Eram la Kuban, în al treilea an parcă, iar patronul, un om foarte bogat, ţinea foarte mult la mine şi îmi vorbea să-mi facă contract pe viaţă. Să îmi dea loc de casă, să stau acolo cu familia, chiar şi loc de veci mi-a propus. Eram în avionul lui privat când mi-a propus astea, numai icre negre avea pe-acolo. A venit meciul cu Krasnodar, un derby, pe care l-am câştigat şi am plecat la Barcelona să-mi iau familia. Pe drumul înapoi mă sună impresarul că sunt dat afară. Motivul? Nici acum nu l-am aflat. Apoi, al doilea episod, eram în China, câştigasem singurul trofeu din istoria clubului, eram pe locul doi şi am avut ofertă de la Kuban şi am plecat. O mare greşeală de-a mea. Am văzut lucruri multe, mi s-au întâmplat multe. Sunt fericit la CFR Cluj, dar şi fericirea asta ţine de rezultate. Nu mai am încredere în nimeni şi nimic, oriunde vei merge trebuie să ai rezultate. Eu vreau să rămân la CFR, iar deocamdată nu am primit niciun telefon de la nimeni”, a declarat, astăzi, Dan Petrescu, referitor la posibilitatea de a prelua echipa naţională a României.

CFR Cluj va juca duminică seară, cu CSU Craiova, în etapa a noua a Ligii I, un joc între primele două clasate din Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.