JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a încheiat cu o înfrângere anul 2017, 1-2 la Craiova, după o partidă în care oltenii au avut 2-0 şi o bară, iar clujenii au acuzat, printre altele, neprimirea unei lovituri de la 11 metri.

Deac şi colegii săi au jucat mai bine, însă, în repriza a doua, la câteva zile după ce antrenorul Dan Petrescu i-a atenţionat să nu se creadă deja în vacanţă.

La finalul partidei de la Craiova, “Bursucul” i-a lăudat pe jucători doar pentru evoluţia din partea secundă şi a precizat că era mai bine dacă Liga I s-ar fi întrerupt săptămâna trecută, după meciul cu ACS Poli Timişoara, din Gruia.

“De ce mi-era frică, asta s-a întâmplat. Când am jucat cu Timişoara mă gândeam că era bine să fie ultimul meci acasă, să se încheie, pentru că, de obicei, atunci când ai ultimul meci acasă îl câştigi, în deplasare e mai greu şi am avut dreptate. Nu aş fi vrut să se oprească acum campionatul. Oricum, îi felicit pe jucători pentru reacţia din repriza a doua de la Craiova, dar şi pentru cum s-au comportat în ultimele şase luni. Nu vor fi multe schimbări în iarnă, ce schimbări să fie când echipa e pe locul pe care e?”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de la finalul partidei cu oltenii.

CFR Cluj va afla în această seară dacă va intra în vacanţă cu cinci sau două puncte avans în fruntea Ligii I, FCSB având meci cu Viitorul. Reunirea elevilor lui Dan Petrescu va avea loc în 8 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.