JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat cantonamentul de la Poiana Braşov cu o victorie în meciul amical cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-1, după o prestaţie care l-a mulţumit din plin pe antrenorul Dan Petrescu.

Acesta a subliniat, după joc, ocaziile numeroase ratate de elevii săi şi este încrezător în potenţialul echipei sale, mai ales după ce şi noii jucători transferaţi, în frunte cu Bokila, vor veni la echipă.

“Nu a contat neapărat rezultatul cu Sepsi, pentru că atunci când ai 20 de ocazii pe meci într-un amical, indiferent de adversar, eu zic că e bine. Mai ales că vreo şapte-opt jucători care vor veni nu au fost aici. Nu am ce să reproşez nimic niciunui jucător, nu am avut accidentări sau jucători care să facă fiţe la antrenamente, nu au pierdut nicio şedinţă de pregătire şi, când te antrenezi aşa bine, apare şi un joc bun. Eu nu mai sunt aşa dur ca înainte, jucătorii chiar s-au mirat de asta, credeau că sunt mai dur. Legat de transferuri, ne mai trebuie un portar bun, după ce Silviu Lung a ales Turcia, şi un al doilea vârf. Ne înţelesesem cu un jucător, a acceptat toate condiţiile, era cel mai bine plătit din România, dar nici până acum nu m-a mai sunat şi nu mai răspunde la telefon”, a spus Petrescu după amicalul cu Sepsi, atacantul despre care antrenorul a vorbit fiind Ibrahima Balde, fost la Atletico Madrid.

Pe de altă parte, însă, “Bursucul” a atras atenţia asupra lipsei de omogenitate care ar putea afecta rezultatele echipei în prima parte a campionatului, din cauza numărului mare de jucători transferaţi.

“Sigur nu va fi uşor, sunt vreo 10 jucători noi, pe care i-am luat pentru că am pierdut alţi jucători, şi va fi greu să ne omogenizăm. Rezultatele vor fi importante, dar va fi mai greu la început. Când vin eu antrenor şi atâţia jucători de valoare presiunea va fi mai mare, dar obiectivul va fi intrarea în play-off, în primă fază”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Clujenii vor pleca sâmbătă în al doilea cantonament al verii, la Maribor, în Slovenia, acolo unde vor disputa alte patru meciuri amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.