JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a doborât câteva ”mini recorduri” negative în acest început de retur al sezonului regulat.

Două meciuri la rând fără victorie au însemnat și tot atâtea partide fără gol marcat, feroviarii rămânând cu un singur punct avans față de locul doi.

După finalul jocului cu FC Viitorul, 0-1, antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a subliniat faptul că obiectivul său la CFR este, în primul rând, accederea în play-off și apoi participarea în cupele europene. Tehnicianul feroviarilor a spus și că motivul pentru care a semnat pe doi ani este câștigarea titlului în ultimul an de contract.

”Nu suntem inspirați în momentul ăsta. Când pierzi nu-s de vină jucători, e de vină antrenorul. Jucătorii simt o presiune, nu știu de unde le vine această presiune și parcă au jucat cu trac. Noi încă cred că avem multe puncte, mult peste ce ne așteptam. Am avut și puțin noroc în tur, jucătorii s-au bătut, și cu Viitorul sau Botoșaniul s-au bătut, dar acum nu ne-a ieșit mai nimic în fața porții. Pentru noi, dacă mergem în cupele europene e un obiectiv îndeplinit. De-asta am și semnat pe doi ani. În primul an am zis să mergem în cupele europene, acolo unde CFR-ul nu a mai fost de mult, iar în al doilea an să atacăm primul loc, pentru că, de obicei, echipele mele joacă mai bine în al doilea sau al treilea an. Am adus doar jucători liberi de contract, dar trebuie să avem încredere în acești jucători, pentru că tot ei au adus echipa pe primul loc în clasament”, a spus antrenorul CFR-ului.

Următorul joc al feroviarilor va fi în deplasare, joi seară, cu FC Botoșani, în șaisprezecimile Cupei României, după care vor urma două jocuri consecutive pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.