JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, derby-ul cu FCSB şi are şanse mari să încheie pe locul 1 sezonul regulat.

După o primă repriză în care feroviarii au fost mai activi în jumătatea gazdelor, CFR-ul a fost dominată în partea secundă şi a ieşit un 1-1 fără prea multe ocazii la cele două porţi.

Lipsa spectacolului nu l-a nemulţumit pe antrenorul clujenilor, Dan Petrescu exlicând că, pentru el, cele mai importante sunt rezultatele. Tehnicianul CFR-ului a fost nemulţumit şi de arbitraj, după un meci în care a fost aplaudat de galeria FCSB-ului, dar înjurat de câţiva spectatori de la tribună.

“Eu fac spectacol? Eu sunt aici să scot rezultate. Dacă voi sunteţi mulţumiţi, e bine, dacă nu… La Craiova am jucat foarte bine şi am pierdut. Toţi erau fericiţi în afară de mine. Arbitrajul de la meciul cu FCSB nu vreau să-l comententez, pentru că vreau ca la meciul cu Astra să fiu pe bancă, dar sigur nu sunt fericit de ce am văzut. Nu am fost atent dacă m-a aplaudat galeria, bravo lor dacă au făcut-o, înseamnă că ştiu să aprecieze valoarea. Au fost vreo 10 băieţi în spatele meu care m-au înjurat tot meciul, de toate familiile pe care le am şi tot ce am păţit. Poate nu erau stelişti, cine ştie, dacă erau înseamnă că nu înţeleg nimic de la viaţă”, a mai spus Petrescu la finalul meciului de la Bucureşti.

Pentru CFR urmează, sâmbătă seară, ultimul joc de pe teren propriu al sezonului regulat, cu Astra Giurgiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.