JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca în deplasare la nou-promovata Sepsi OSK Sf. Gheorghe luni, 14 august, de la ora 21:00. Camora şi Culio nu vor face deplasarea la Sepsi deoarece au primit cartonaş roşu în meciul cu Dinamo.

Antrenorul, Dan Petrescu, a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Sepsi Sf. Gheorghe şi a prefaţat jocul de luni, dar a şi vorbit despre mediatizarea care s-a format în jurul echipei sale.

,,Am văzut meciurile cu Viitorul şi Juventus şi sunt convins că Sepsi ne va pune mari probleme. Au entuziasm şi agresivitate maximă. Se spune că CFR a fost ajutată de arbitrii, iar din această cauză se creează o presiune asupra echipei şi mă îngrijorează. Dacă CFR nu avea puncte, nu vorbea nimeni, dar CFR are puncte şi a început toată lumea să ne atace. O să apăr mereu echipa pe care o antrenez. Sunt convins că arbitrii vor încerca să fluiere la ce vor alţii, adversarii şi fanii vor spune că noi suntem hoţii. Asta este România şi asta se creează în jurul lui CFR. Aş vrea meci de meci arbitrii străini ca să nu mai fie probleme. De ce se face această mediatizare împotriva lui CFR după cinci meciuri? E inuman. În nicio altă ţară din lume nu există aşa ceva şi îţi vine să fugi de aici. Mă aştept la greşeli mari împotriva noastră, dar le vom accepta pentru că nu avem ce să facem, iar CFR deranjează 100%”, a declarat Dan Petrescu, fiind vizibil indignat din cauza mediatizării la care este supusă echipa lui.

Sepsi se află pe locul 8 cu 6 puncte, iar CFR ocupă locul 2, fiind la egalitate de puncte cu liderul FC Botoşani, 13.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.