JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va relua campionatul luni, 5 februarie, de la ora 20:45 împotriva Concordiei Chiajna pe Stadionul ,,Dr. Constantin Rădulescu”.

Antrenorul ,,feroviarilor”, Dan Petrescu, a prefaţaţ meciul cu Chiajna, despre care a spus că va fi foarte greu, iar oaspeţii vor juca mult pe contraatac. Totodată, Petrescu nu ştie care va fi echipa de start în primul meci oficial din 2018.

,,Campionatul a început pentru alţii, pentru noi încă nu. După o pauză, primul meci e foarte greu şi toate echipele îşi intră mai greu în formă. Sunt convins că meciul de luni va fi foarte greu şi echilibrat, iar diferenţa va fi mică, dacă va exista. În ultimele şapte deplasări Concordia Chiajna a câştigat cinci meciuri, ceea ce e un lucru incredibil pentru o echipă care se află pe locul pe care este acum. S-a organizat foarte bine şi a jucat pe contraatac, iar Bumba, Batin, Grădinaru sunt jucători foarte buni de contraatac. Cred că nu o să vină să facă pressing la noi în teren sau să ne atace, ci se vor organiza şi vor juca foarte mult pe contraatac. Încă nu sunt convins de echipa de start, dar nici de sistem şi nici de cei care vor juca. Trebuie să exersăm şi fazele fixe, iar apoi voi lua o decizie. Sper să iau decizia corectă”, a spus Dan Petrescu.

Clujenii vor lua startul acestei partide de pe locul doi deoarece FCSB a câştigat aseară, 3 februarie, la Mediaş cu 2-1.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.