JSport.roJSport.ro
foto: fc-anji.ru

CFR Cluj a câştigat, 1-0, meciul amical din Slovenia cu Lokomotiva Zagreb, după partidă antrenorul Dan Petrescu arătându-se nemulţumit, însă, de numărul mare de jucători veniţi mult prea târziu la echipă.

Cu mai puţin de două săptămâni rămase până la startul noului sezon al Ligii I, tehnicianul ardelenilor ar mai fi vrut cel puţin 14 zile de pregătire, fiind conştient că nu va avea parte de un început tocmai uşor la CFR în primele etape.

Pe de altă parte, golul marcat ieri de Nouvier l-a făcut pe “Bursucul” să-l laude atât pe jucătorul francez, cât şi pe Nascimento, cei doi fiind la un pas să ajungă la Astra în această vară.

“Eu aş prefera jucători pregătiţi, cum ar fi Nistor, care ştiu că vine de la Dinamo pregătit. Nu vreau jucători din copac, din Miami şi Las Vegas. Cu Zagreb nu l-am putut folosi pe Vinicius, obosit, pe Bokila, obosit, prea mulţi jucători au venit prea târziu la CFR şi sunt nepregătiţi. Culio s-a pregătit trei zile şi a jucat 30 de minute, cred că prin etapa a treia va fi titular, Moutinho cred că prin etapa a patra va juca. Nu va fi uşor începutul şi mi-aş fi dorit încă două săptămâni de pregătire. Despre Nouvier, în schimb, eu nu am vrut niciodată să-l dau afară. Când am venit aici nu ştiam că Nouvier şi Nascimento erau în tratative cu Astra. Ambii au arătat că au calităţi şi merită să rămână la CFR”, a declarat Petrescu, la Digisport, după meciul de marţi.

Clujenii vor încheia mâine seară cantonamentul sloven, cu un joc împotriva ucrainenilor de la Zorya Luhansk.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.