JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat meciul cu Astra Giurgiu şi e aproape campioană a sezonului regulat, iar parcursul din acest sezon i-a deranjat cel mai tare pe oficialii FCSB-ului.

Penalty-urile primite de către ardeleni în prima parte a campionatului încă nu au fost uitate de către stelişti, iar antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, le-a răspuns acestora după victoria cu giurgiuvenii.

“Dacă s-ar lua penalty-urile din 2018, aşa cum voiau ei, câte puncte avea Steaua acum? Avea doar un punct. La Mediaş au dat gol din penalty, cu noi din penalty. Acum penalty-urile sunt în altă parte, nu la noi. Dar asta-i România, fiecare pune presiune şi mă bucur că Tudor nu a ascultat şi a arbitrat cum trebuia meciul cu Astra”, a spus antrenorul clujenilor.

Acesta e deranjat şi de acuzele privind jocul defensiv al ardelenilor, Petrescu spunând că echipa sa a realizat un record mondial.

“Avem 13 meciuri jucate pe teren propriu şi am primit două goluri. Unul dintr-un penalty care nu a fost şi unul l-a marcat Steaua. Cred că e record mondial, dar nimeni nu zice asta. Se zice doar că jucăm prost, că jucăm pragmatic, că ne apărăm. Dar dacă în 13 meciuri primim doar două goluri, ceva face bine echipa asta. Pe ce planetă trăim? Să nu zică un om ceva de bine. Mi se pare incredibil”, a răbufnit tehnicianul clujenilor.

“Mă bucur enorm pentru Ţucudean. L-am simţit nervos şi disperat săptămâna asta pentru că voia să marcheze”, Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.