JOMA - JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj va juca mâine seară împotriva Chindiei Târgovişte, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Feroviarii îl vor avea din nou pe bancă pe Dan Petrescu, antrenor văzut drept înlocuitorul lui Cosmin Contra la echipa naţională.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Bursucul” ar fi avut oferte şi din Rusia, însă tehnicianul clujenilor a negat orice contact cu vreo echipă înaintea partidei cu Chindia.

„Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă. Nu am avut nicio ofertă, iar că să plec trebuie să fie o ofertă corectă. Sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat aşa cum s-a spus, sunt foarte fericit şi sper să câştig cât mai multe meciuri acum până în decembrie. Sunt entuziast ca în prima zi de antrenorat, antrenez cu o pasiune maximă, iar dacă mă blazez vreodată aş fi primul care m-aş retrage”, a spus Petrescu.

Tehnicianul ardelenilor se teme de meciul cu Chindia, echipă pe terenul căreia a câştigat cu 4-1 în tur. „Avem opt meciuri până la Crăciun şi putem fi chiar pe locul 6, e posibil orice. Chindia ne poate pune probleme, e clar că vom pierde energie şi prin avioane odată cu meciurile din cupele europene, iar până în decembrie vom şti dacă a fost un an foarte bun sau un an normal. Putem pierde tot ce am făcut bun. Va fi greu să câştigăm cu Chindia dacă nu voi reuşi să-i trezesc pe jucători”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj-Chindia Târgovişte va fi vineri seară, de la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] 3. Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a negat, vineri, că ar fi avut negocieri cu altă echipă, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă. Despre Petrescu s-a vorbit că ar avea oferte concrete din Rusia și China, dar și de la echipa națională a României. “Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă. Nu am avut nicio ofertă, iar că să plec trebuie să fie o ofertă corectă. Sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat aşa cum s-a spus, sunt foarte fericit şi sper să câştig cât mai multe meciuri acum până în decembrie”, a spus Petrescu. Următorul meci al clujenilor e mâine, de la ora 21:30, acasă, cu Chindia Târgoviște. (CJ Sport) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.