JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a realizat cele mai multe transferuri dintre toate echipele din Liga I şi este văzută drept o candidată certă la următorul titlu de campioană.

Feroviarii au adus 15 jucători noi şi pe unul dintre cel mai bine cotaţi antrenori din fotbalul românesc, Dan Petrescu, însă acesta din urmă nu e deloc euforic înaintea începerii noului sezon.

Problemele date de lipsa omogenităţii îl fac pe „Bursucul” să o considere pe FC Botoşani favorită la victorie în meciul de luni, Petrescu explicând şi ce ar trebui să facă echipa sa cel puţin în acest început de sezon.

„Întotdeauna primul meci e cel mai greu. Perioada de pregătire nu a fost aşa cum mi-aş fi dorit-o, pentru că timpul a fost scurt, foarte mulţi jucători au venit foarte târziu şi e clar că mi-aş fi dorit să fi avut mai mult timp aceşti jucători la dispoziţie, să îi fi avut mai devreme. La meciul de luni, Botoşani e favorită. Are acelaşi lot, joacă acasă, acolo unde nu prea pierde. Noi suntem o echipă nouă şi, chiar dacă toată lumea zice că CFR va face nu ştiu ce, noi încercăm să formăm o echipă cât mai repede posibil, pentru că nu avem timp să aşteptăm nu ştiu ce etapă. Vrem să facem un rezultat bun la Botoşani, vrem să începem cu dreptul, şi nu contează cum jucăm, contează rezultatul. Trebuie să fim încrezători în acest sezon, nu aroganţi, să muncim, să ne sacrificăm şi să scoatem maxim din fiecare joc”, a spus Dan Petrescu, înaintea unui nou meci al său în Liga I după o pauză de şase ani.

Antrenorul CFR-ului a spus că este mulţumit de lotul avut la dispoziţie, deşi nu mai exclude un alt transfer.

„În acest moment, lotul e făcut în proporţie de 95% pentru tot campionatul. Sunt mulţumit de el, sunt mulţumit de atitudinea băieţilor şi rămâne de văzut ce rezultate vor fi. Plecări nu cred că vor mai fi, niciun jucător nu a venit la mine să-mi spună că vrea să plece”, a mai spus tehnicianul clujenilor.

FC Botoşani-CFR Cluj se va disputa luni, de la ora 21:00, în prima etapă a noului sezon din Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.