JSport.roJSport.ro

Transferul lui Ciprian Deac la FCSB are şanse mari să devină o telenovelă. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat că s-a înţeles verbal cu jucătorul pentru un transfer din vară, însă Deac aşteaptă o contraofertă din partea CFR-ului.

Agentul mijlocaşului din Gruia, Bogdan Mara, i-a asigurat pe fanii clujenilor că Deac nu a semnat contractul cu FCSB şi a menţionat că noul investitor din Gruia, Marian Băgăcean, creionează lotul pentru următorul sezon cu Deac trecut cap de listă.

„Deac m-a asigurat că nu a semnat cu FCSB. A primit o ofertă de acolo, e adevărat, e un contract bun, dar el a spus că prima variantă rămâne CFR-ul. Clubul încearcă să-i ofere un nou contract, mai ales că noii finanţatori au spus că vor să se bazeze pe Ciprian şi din vară şi mă gândesc că vor ajunge la o înţelegere. Se poate vorbi de un transfer al lui Deac la FCSB doar atunci când se semnează contractul de către ambele părţi”, a declarat Mara, la Digisport.

Astfel, prin oferta primită de la FCSB, Deac pare că va forţa mâna noului investitor din Gruia pentru ca acesta să-i mărească salariul la CFR din vară, mai ales că jucătorul care a marcat o „dublă” în ultimul meci din play-off ar avea şi alte legături cu Clujul.

„Pentru Deac, primul lucru ar fi să rămână la CFR. El are familia aici, copiii, nişte afaceri în Cluj şi principala variantă pentru el e să rămână aici, dacă şi cei din club îşi doresc asta, dar cred că sunt şanse mari ca el să joace tot la CFR şi din vară. Deac a fost oferit celor de la Steaua în iarnă, dar a fost refuzat, iar el ştie asta şi poate fi un mic lucru care să-l dea înapoi de la o eventuală plecare la Bucureşti. El este mult mai ataşat de CFR”, a mai spus Mara.

Ciprian Deac a venit la Cluj în această iarnă, liber de contract, iar în acest moment este cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.