JSport.roJSport.ro

Derby-ul primei etape a returului Ligii a III-a, dintre CFR Cluj 2 şi Universitatea Cluj, s-a disputat doar în afara terenului.

Până la urmă, confruntarea din teren nu va mai avea loc în acest weekend, după ce Federaţia Română de Fotbal (FRF) a decis să amâne meciul.

Cea mai mare problemă era accesul spectatorilor la partida de pe CMC, jandarmii nefiind de acord ca suporterii celor două echipe să intre în tribuna de doar câteva sute de locuri. Pentru disputarea acestei partide au apărut şi variantele Cluj Arena şi „Dr. Constantin Rădulescu”, care au picat însă.

Deşi Federaţia trebuia să primească un răspuns oficial la finalul săptămânii trecute în legătură cu acest meci, nici măcar luni dimineaţa oficialii FRF nu ştiau, oficial, unde se va disputa acest joc. Până la urmă, FRF a decis să amâne partida, care se va disputa la o dată ulterioară.

Sunt şanse mari ca acest joc să fie programat chiar pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, cel mai probabil la mijloc de săptămână.

Joma - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. Domnule Rus, e reușită gluma cu „suporterii celor două echipe” ! Era, totuși, mai bine ca partida să se dispute pe Cluj Arena, amânată doar cu o zi, din cauza rugbiului, chiar în nocturnă pentru a putea fi prezenți cât mai mulți „suporteri ai echipelor”. Nu cred că suporterii „studenților” au fost cei care s-au împotrivit disputării meciului pe Cluj Arena, ci interese obscure au dus la această situație tensionată. În niciun caz, jucătorii echipei conduse de Falub nu s-ar fi simțit oaspeți pe propriul stadion și ar fi luptat corect pentru a contabiliza cele trei puncte atât de necesare în lupta pentru promovare. Așa, partida de pe Gruia va fi destul de tensionată, galeria Șepcilor roșii trebuind să facă față cu inteligență unor eventuale șicane, căci, este clar, echipele clujene, cu excepția „Tășnad”, sunt cele care se opun „studenților” cu cea mai mare îndârjire. . Oricum, o bună parte din public va lipsi, ora disputării meciului va lăsa goale multe locuri în tribune. Pentru cei prezenți, așteptăm spectacol și fair-play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.