JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej

CFR Dej şi AS Viile Dejului au terminat la egalitate, 1-1, meciul direct care s-a disputat chiar în prima etapă a Ligii a IV-a.

Jocul de pe terenul din „Obor” a fost echilibrat, cu faze de poartă de ambele părţi şi un eurogol al lui Farkas, prin care oaspeţii au deschis scorul.

Pe finalul primei reprize Poleac a restabilit egalitatea, iar în partea secundă nimeni nu a mai reuşit să înscrie. Cu doi jucători plecaţi în vară chiar la „rivală”, Lazăr şi Borşan, CFR a reuşit să înceapă fără înfrângere sezonul, ba chiar antrenorul Darius Boldor arătându-se supărat de faptul că echipa sa nu a reuşit să câştige.

Nemulţumită de rezultat a fost şi tabăra adversă, cele două echipe bifând, însă, primul punct al sezonului.

„Avem un început bun, după mulţi ani reuşim să scoatem un punct în prima etapă. Am făcut o primă repriză foarte bună, în care am ratat cred că vreo trei ocazii singur cu portarul, iar pe contraatac am luat gol. Am reuşit să egalăm pe finalul primei reprize, un gol norocos pot să zic, iar partea a doua a meciului a fost echilibrată, dar am avut noi o ocazie imensă, în care puteam închide jocul. Suntem mulţumiţi că am făcut un punct încă din prima etapă, dar nemulţumiţi pentru că meritam victoria, spun eu. Oricum, le doresc baftă şi adversarilor noştri, pentru că suntem prieteni. E un început promiţător de campionat pentru noi, mai ales că am câştigat şi toate meciurile amicale disputate în vară”, a declarat antrenorul CFR-ului.

„Jocul a fost destul de echilibrat. Au avut şi ei ocazii, am avut şi noi, a fost şi căldura asta, dar suntem nemulţumiţi de rezultat. Am ratat câteva ocazii, am dat şi un eurogol, dar am avut şi vreo cinci absenţe. Oricum, avem speranţe de mai bine în ce priveşte jocul şi vrem să facem cel puţin atâtea puncte câte am făcut şi anul trecut”, a declarat şi preşedintele de la Viile Dejului, Adrian Mânzat.

CFR Dej

Florea
Cheţa
Prodan
Breharu
Boldor
Veres
Câmpan S.
Ciurean
Dican
Câmpan C.
Poleac

Au mai intrat: Cociş, Kerekes, Peter. Antrenor: Darius Boldor

AS Viile Dejului

Toderean
Marton
Cengheri
Banias
Tarţa
Farkas
Lazăr
Popa
Gujan
Borşan
Vaida

Au mai intrat: Dascăl, Pop, Nemeti, Fodor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.