JSport.roJSport.ro
foto: Olimpia Gherla/facebook

Olimpia Gherla s-a impus în derby-ul oraşului cu Armenopolis, 2-0, după un meci controlat în totalitate de galben-albaştri.

Formaţia lui Adrian Trif nu a avut prea multe emoţii în faţa unui adversar de la care au lipsit, până la urmă, jucătorii de la Cluj, ce au fost prezenţi la „restanţa” cu Sticla Turda de marţi.

Astfel, cu majoritatea jucătorilor de la juniori, Armenopolis nu a ridicat prea multe pretenţii în faţa Olimpiei, care a egalat liderul Sticla Turda la puncte datorită golurilor lui Sergiu Pop şi Mihai Szabo, ultimul din penalty. Olimpia a fost gazdă în derby-ul Gherlei şi a obţinut a cincea victorie din şase meciuri disputate pe teren propriu, Armenopolis părând să alunece tot mai mult în clasament după ce a fost părăsită de „grupul de la Cluj”.

“Un meci fără probleme, nu s-a pus în niciun moment victoria noastră în discuţie. Am avut o primă repriză mai slabă şi o a doua mai bună, dar apoi ne-am şi relaxat puţin, ăsta-i fotbalul”, a spus preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

“O victorie meritată a lor, dar noi ne-am prezentat cu cinci juniori titulari, iar alţi trei au intrat la pauză. Sunt mulţumit de joc, am avut o evoluţie promiţătoare pentru meciurile care vor urma şi vom miza în continuare pe juniori şi jucători din zona Gherla”, ne-a declarat şi antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

Săptămâna viitoare se va decide, în mare măsură, campioana de toamnă a Ligii a IV-a, la Turda urmând să se întâlnească primele două clasate, Sticla şi Olimpia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.