JSport.roJSport.ro
foto: Liga SportTimeArena

CS Luceafărul Cluj a început în forţă campionatul regional de minifotbal de la Oradea, câştigând primele trei meciuri din grupa C şi obţinând accesul în sferturile de finală.

Ceva s-a rupt, mai apoi, în jocul clujenilor, care au pierdut următoarele trei partide, ratând nu doar calificarea în semifinale, ci chiar şi prezenţa la turneul naţional de la Bacău.

Ultimul meci, care era şi cel mai important, a fost pierdut la loviturile de departajare, în cazul unei victorii Luceafărul urmând să termine între primele şase echipe şi să obţină biletul de acces la turneul naţional. Clujenii aveau 5-3 în faţa celor de la AC Luciano Arad, cu aproximativ şase minute rămase de joc, dar o eliminare în tabăra alb-roşilor a întors soarta meciului. Arădenii au egalat până la final, mai apoi norocul fiind de partea lor la loviturile de departajare, câştigând jocul cu 7-6.

Astfel, după un sezon în care a câştigat tot la Liga SportTimeArena, unul dintre cele două turnee din Cluj afiliate la Federaţia Română de Minifotbal, Luceafărul a ratat calificarea la turneul în care este desemnată campioana României. Nici celelalte reprezentate ale Clujului nu au avut mai mult succes la acest turneu de la Oradea, Auxerre Floreşti, BNT Cluj, Safety Group Cluj, Amicii Turda şi Craiova Old Boys Dej nereuşind să treacă de faza grupelor.

Toate rezultatele turneului de la Oradea pot fi consultate AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.