JSport.roJSport.ro

Comisia de Disciplină a AJF Cluj a schimbat, în această săptămână, două rezultate ale unor partide din Liga a IV-a.

CFR Dej a câștigat, pe teren, cu 2-0 meciul împotriva Someșului Gilău, din etapa a șaptea a campionatului, dar pentru că gilăuanii au folosit un jucător în stare de suspendare aceștia au mai ”primit” un gol din partea AJF.

Astfel, scorul care va rămâne este 3-0 în favoarea dejenilor, rezultat care nu schimbă, însă, deloc situația în clasament. Nu la fel stau lucrurile, în schimb, după meciul dintre Unirea Iclod și Sporting Apahida, terminat 3-2 în favoarea oaspeților de la Apahida.

În jocul disputat la Iclod, sâmbătă, în etapa a opta, Sporting ar fi folosit un jucător care avea un alt nume decât cel trecut pe foaia de joc, astfel că apahidenii au pierdut, 0-3, acest meci, rezultat care modifică clasamentul în partea sa de mijloc. De menționat și că arbitrul care a constatat ilegalitatea, potrivit AJF Cluj, Narcis Bodocan, ar fi fost înjurat și amenințat de către doi jucători ai Iclodului după ce au fost eliminați în prelungiri, aceștia primind, în total, opt etape de suspendare.

Mai jos aveți decizia Comisiei de Disciplină, iar în secțiunea ”clasamente” puteți vedea cum arată ierarhia la zi a Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.