JOMA - JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a sezonului în Liga a IV-a a programat, sâmbătă, trei partide, însă doar două au şi ajuns la final.

Someşul Gilău-Vulturul Mintiu Gherlii s-a terminat în minutul 14, după ce gherlenii au rămas în doar şase jucători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vulturii” au făcut deplasarea cu şase copii de 14 ani şi unul de 15 ani, iar după ce Vasile Petrişor a deschis scorul pentru gilăuani, un puşti al oaspeţilor a ieşit de pe teren. Potrivit regulamentului, meciul s-a oprit definitiv, iar Someşul va câştiga cu 3-0 la „masa verde”, echipa lui Rareş Mateş terminând campionatul pe locul nouă. Deşi la egalitate de puncte cu Triteniul, aflată pe opt, Gilăul e dezavantajată de rezultatele directe.

Unirea a pierdut, de altfel, meciul cu CS Floreşti din această dimineaţă, scor 1-2. După un meci jucat într-o atmosferă de vacanţă la Triteni, dar cu ocazii importante la ambele porţi, floreştenii au fost mai pragmatici. Antrenorul Călin Budişan, care s-a şi trecut pe foaia de joc la Triteni, s-a bazat în mare parte pe jucători cu minute mai puţine în acest campionat. Unirea a marcat prima prin Ceclan, în minutul 17, doar că Roman a restabilit egalitatea după şapte minute.

Triteniul, care s-a stins pe finalul returului după un debut perfect în 2019, a mai primit un gol în repriza secundă de la „rezerva” Răzvan Truşcă, şi a pierdut al cincilea meci consecutiv. Floreştiul, în schimb, a terminat cu un nou succes sezonul în care a devenit campioana Ligii a IV-a şi se pregăteşte acum pentru finala Cupei României, din 3 iunie.

În derby-ul zilei din Liga a IV-a, Arieşul Mihai Viteazu a trecut cu 2-1 de Unirea Iclod. A fost un joc cu două reprize opuse, oaspeţii fiind mai buni în prima parte. Porumb a marcat pentru Unirea, trupa lui Gică Cotuţ trecându-şi în cont şi alte câteva ratări. Arieşul, în schimb, s-a „transformat” la pauză, iar elevii lui Artur Podar au jucat mult mai bine, asta în primul rând şi datorită antrenorului. Podar a intrat pe teren în minutul 60 şi a scos un penalty după 12 minute. A fost cadoul perfect pentru Mihai Cecălăcean, cel care, la 28 de ani, a abandonat cariera fotbalistică după acest joc, iar colegii l-au lăsat să bată acest penalty, prin care scorul a devenit 1-1. Cu şapte minute înainte de final, Mărie a adus victoria echipei din Mihai Viteazu, care va termina, cel mai probabil, pe locul şase acest sezon.

Iclodul se va mulţumi cu locul trei, după un sezon în care şi-a îndeplinit obiectivul stabilit vara trecută.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.