JSport.roJSport.ro

Etapa a 11-a a Ligii a IV-a s-a încheiat odată cu cele patru meciuri de duminică, toate disputate începând cu ora 15:00.

În două dintre aceste jocuri s-au înregistrat surprize, Viitorul Mihai Georgescu obţinând al doilea punct al sezonului, după 3-3 cu Sporting Apahida, iar AS Viile Dejului s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii, pentru abia a doua victorie a campionatului. În celelalte două partide, CFR Dej-Unirea Iclod 0-4 şi Armenopolis Gherla-Vulturul Mintiu Gherlii 2-2.

Jocul de pe baza „CMC” a fost mult mai echilibrat decât se aştepta oricine, cei de la Mihai Georgescu deschizând scorul, mai apoi oaspeţii întorcând la 2-1 şi la 3-2, toate aceste cinci goluri fiind marcate în prima repriză. Cu mai mulţi copii „de viitor” în teren, potrivit oficialilor apahideni, oaspeţii au fost egalaţi de copiii Viitorului în partea secundă. Pentru gazde au marcat în acest meci Raul Busuioc, două goluri, şi Alin Fiica, în timp ce apahidenii au punctat prin Vasilaş, Bondor şi Luca.

La Viile Dejului, gazdele au fost responsabile pentru cea de-a doua surpriză a zilei, cel mai bun lot al dejenilor fiind prezent la meciul cu CSM Câmpia Turzii. Astfel, gazdele au dominat această partidă, dubla lui Benea şi golurile lui Farkas şi Mânzat ducând scorul la 4-0, oaspeţii salvându-şi onoarea pe final, datorită lui Dan Ştefan. A fost a doua victorie din tur pentru dejeni, jucătorii dedicându-i acest succes preşedintelui Cosmin Groza, care şi-a înmormântat tatăl în această săptămână.

Unirea Iclod nu a avut emoţii la aproximativ cinci kilometri distanţă, nou-promovata marcând patru goluri pe terenul celor de la CFR Dej. Toate reuşitele Iclodului au venit în prima repriză, Vali Dîrjan pasând decisiv la golurile lui Cotuţ, Balint, Cupşa şi Rusu, Unirea păstrându-şi poziţia a patra în clasament. Cu obiectivul de a strânge 15 puncte în acest tur, dejenii rămân cu cele opt puncte, făcute în urmă cu patru etape, de atunci trupa lui Darius Boldor având înfrângeri pe linie.

Schimbarea de lot la Armenopolis Gherla a dus la al doilea egal consecutiv, după cel de la Gilău. Gherlenii au remizat pe teren propriu, 2-2 cu Vulturul Mintiu-Gherlii, dar se pot considera mulţumiţi cu acest rezultat, oaspeţii conducând cu 2-0 după golurile lui Morar şi Ovidiu Fărcaş. Bocoş şi golgheterul Precup au restabilit egalitatea, presiunea exercitată pe finalul partidei neavând şi efectul dorit pentru Armenopolis, care va disputa, marţi, restanţa cu Sticla Turda, din deplasare. Mintiu, în schimb, a făcut patru puncte din ultimele două meciuri, iar odată cu trecerea etapelor pare să aibă un cuvânt tot mai greu de spus.

Mai jos puteţi vedea cum arată ierarhia la zi a Ligii a IV-a, cu patru etape rămase de jucat din acest tur.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.