JSport.roJSport.ro
foto: gsp.ro

E aproape sigur: Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj.

Tehnicianul care a adus titlul în Gruia va merge în China, iar la echipa feroviară va veni Edward Iordănescu, potrivit gsp.ro.

Fostul antrenor al Astrei a fost confirmat imediat de către preşedintele Iuliu Mureşan, singura problemă urmând a fi doar rezilierea contractului cu Dan Petrescu.

“E posibil să fie Iordănescu noul antrenor, dar nu am reziliat contractul cu Dan Petrescu şi nu putem semna un contract cu alt antrenor. Poate că este o formalitate rezilierea, dar acea formalitate trebuie îndeplinită. Petrescu se va întoarce săptămâna aceasta din concediu şi vom rezolva problemele. Am mai schimbat antrenori la CFR, nu moare nimeni, nu se termină performanţa clubului cu o schimbare de antrenori, totul e să alegem foarte bine, dar va fi un an foarte greu. Edi e un antrenor bun şi un om serios, iar asta e important”, a spus Mureşan, la Digisport.

Iordănescu va fi prezent la reunirea echipei, programată săptămâna viitoare, atunci când va conduce primul antrenament la CFR.

UPDATE

CFR Cluj a reziliat, luni seara, contractul cu Dan Petrescu. Anunţul a fost făcut pe site-ul clubului şi vi-l redăm mai jos:

Familia CFR îi mulțumește pentru toată munca depusă în acest sezon încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o dată că munca, dăruirea sa și a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinși pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. Fără doar și poate, Dan Petrescu și-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experiența sa a reușit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România și vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului European așa cum v-am obișnuit.

Împreună am scris o frumoasă pagină în istoria clubului nostru!

Mister, îți urăm multă baftă în continuare în cariera de antrenor! Clujul va rămâne mereu casa ta!

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. CFR Cluj e mandria Ardealului , mandria panoniei e in UNGARIA bozgore , sau dute prin Mongolia voastra :)))Rea natie de bozgori( adica fara patrie ) sunteti va faceti stapani pe pamant romanesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.