JSport.roJSport.ro
foto: facebook/NK Istra

CFR Cluj a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu NK Istra, al doilea din cantonamentul de la Maribor.

Bokila şi Omrani par că se înţeleg perfect împreună şi, după ce au “făcut” golul din meciul cu Anji, cei doi au marcat fiecare în remiza de vineri seara.

Croaţii au revenit de la 0-2, însă, şi meciul s-a terminat la egalitate, lucru care l-a nemulţumit pe antrenorul Dan Petrescu. „Trebuia să câştigăm acest meci. Dacă era 5-2 nu cred că se supăra nimeni. Adversarii, practic, nu au mai ajuns la poartă în afara celor două goluri marcate”, a spus antrenorul clujenilor.

Înaintea meciului de ieri a ajuns la echipă şi Emmanuel Culio, care s-a îmbrăţişat îndelung cu preşedintele Iuliu Mureşan şi cu ceilalţi “cunoscuţi” din cadrul clubului. Argentinianul a declarat că a revenit la Cluj pentru a repeta performanţa din trecut, când imnul Ligii Campionilor se auzea în Gruia.

„Cred că echipa poate juca din nou în Champions League, pentru asta am venit înapoi şi pentru a câştiga campionatul”, a spus Culio, la Digisport. Nepregătit fizic, însă, argentinianul va rata startul campionatului. „Culio a sosit, dar să vedem dacă poate. Când vii de acasă, e greu să intri direct la meci şi nu cred că va fi pregătit pentru primele etape”, a spus tehnicianul CFR-ului.

Clujenii vor disputa următorul meci amical duminică, împotriva slovenilor de la NK Aluminij.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.