JSport.roJSport.ro
foto: stadiumromania.blogspot.ro

Universitatea Cluj va juca următorul meci oficial în 19 martie, în deplasare cu CFR Dej, joc care contează pentru etapa a 18-a a Ligii a IV-a.

Cum terenul pe care ultima clasată îşi desfăşoară meciurile considerate acasă arată într-o stare proastă, lucru evidenţiat inclusiv de către oficialii CFR-ului, iar infrastructura nu permite, la rândul ei, organizarea unei asemenea partide, acest joc va avea loc, aproape sigur, pe stadionul „Municipal”.

Cu o capacitate de aproximativ 5.000 de locuri, arena pe care echipa de Liga a III-a, Unirea Dej, îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu va deveni, în premieră, casă pentru CFR Dej. Oficialii echipei alb-vişinii aşteaptă doar răspunsul oficial al Primăriei pentru disputarea acestui joc, dar şi al Jandarmeriei, care consideră meciul de săptămâna viitoare drept unul de risc maxim, primind semnale pozitive de la ambele instituţii.

„Am făcut toate demersurile necesare, am trimis hârtii inclusiv la Poliţie şi suntem convinşi că 98% meciul se va juca pe stadionul «Municipal». Aşteptăm şi acordul celor de la Jandarmerie. Am ţinut legătura şi cu cei de la Universitatea Cluj, a apărut şi varianta de a juca pe baza „Dan Anca”, însă vom juca pe stadionul din Dej, cel puţin aşa ştim în acest moment. Este un eveniment pentru tot oraşul, până la urmă, nu doar pentru echipa noastră”, ne-a spus organizatorul de competiţii al dejenilor, Alexandru Kiss.

Oficialii echipei de Liga a IV-a se bazează pe faptul că Jandarmeria îşi va da acordul pentru disputarea acestui meci şi pentru că, pe acelaşi stadion, au avut loc partide inclusiv din Liga I, CFR Cluj jucând de trei ori la Dej în urmă cu 11 ani.

Meciul dintre CFR Dej şi Universitatea Cluj se va disputa duminică, 19 martie, de la ora 12:00, foarte probabil intrarea fiind liberă, o decizie finală în acest sens urmând să fie luată de Primăria Dej, săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Chiar nu inteleg porcaria asta cu “risc maxim”. Cum adica? Da’ ce, daca se duc 500 sau 1.000 de “U”-isti la Dej, se duc sa devasteze orasul??? E doar o sarbatoare fotbalistica. Desigur, printr-o conjunctura trista, in acest sezon “U” trebuie sa colinde comunele si orasele judetului. Si, ce-i cu asta? Asa a fost si la Gilau, unde un viceprimar cretin si imbecil le-a spus oamenilor ca vin salbaticiunile de la Cluj si sa se baricadeze in case. Si ce-a fost acolo? Nimic !!! Ce s-a intamplat la Turda sau la Campia? Nimic !!! Hai sa fim seriosi…

  2. Problema este ca voi nu cunoasteti termenul sarbatoate fotbalistica !! Cind loviti copii si femei pe strada …loviti oameni cu borduri in cap …DA bine a zis ca vin salbaticiunile don Napoca city si Pata rat …da sinteti niste frustrati huligani !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.