JSport.roJSport.ro
foto: collider.com

După un sezon peste aşteptările multora, Sănătatea Cluj produce surprize plăcute şi în vacanţă.

Jucătorii echipei de Liga a III-a vor apărea într-un film care va fi lansat în 2018, scenele fiind turnate chiar în aceste zile.

Actorul australian Liam McIntyre (35 de ani), devenit celebru după rolul din seria „Spartacus” (foto), a sosit la Cluj în această săptămână pentru a filma scenele necesare noii sale pelicule cu jucătorii Sănătăţii. Startul a fost dat ieri, pe terenul de la baza „Clujana”, acolo unde acţiunea va decurge şi astăzi. De mâine, echipa de producţie se va muta pe Cluj Arena, împreună cu jucătorii clujeni, acolo unde filmările vor continua încă trei zile, până miercuri.

Titlul noului film al lui Liam McIntyre, ce va apărea pe marile ecrane anul viitor, încă nu este stabilit, rolul elevilor lui Csaba Kis în această peliculă fiind cel al unei echipe de fotbal care participă la mai multe şedinţe de antrenamente.

De menţionat că McIntyre va fi chiar coechipier cu jucătorii Sănătăţii în respectivul film, aceştia din urmă neratând ocazia de a se şi fotografia cu actorul australian între două scene.

Filip Lăzăreanu, Andrei Todoran şi Valer Bălătici, alături de “Spartacus” (foto: facebook)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.